6/28/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


    1/16/2008
    “KАПИТАЛ”: СТРУМИЦА - МАКЕДОНСКИОТ ЕКОНОМСКИ ТИГАР…

    Новогодишниот број на угледниот економски неделник Капитал објави текст со наслов: “Струмица е македонскиот економски тигар”. Капитал нагласува “Во последните неколку години Струмица стана една од економски најмоќните општини во Македонија”.

    Превземи го текстот…