12/4/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • ЕКСПРЕС РАДИО
  • ТРДД Експрес радио Струмица во етерот зрачи од април 1993 година, 24 часа на ден. Нашето радио освен во Општина Струмица се слуша и во општините: Василево, Босилово и Нов...

Повеќе ...


  • РАДИО СТРУМИЦА  • ...

Повеќе ...


  • РАДИО ХИТ  • ...

Повеќе ...


  • ТВ КАНАЛ ВИС
  • ТВ канал ВИС е формирана пред 15 години. Низ текот на нашето работење се наметнавме како куќа која објективно ги пренесува сите настани од локален карактер. Вкупно има 27...

Повеќе ...


  • ТЕЛЕВИЗИЈА ИНТЕЛ  • ...

Повеќе ...


1 |