9/26/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • ФОТО ГОЛЕ
  • Фото Голе Струмица опстојува уште од 1975 година со сопствена лабараторија за црно-бела техника. Во 1978 година бевме прво фото студио кои започнавме со рачна изработка н...

Повеќе ...


  • ФОТО ЗУМ
  • Фото Зум Струмица врши фотографирање, снимање, преснимување, видео монтажа, фото монтажа, изготвување секаков фото и печатен материјал, како и видео материјал....

Повеќе ...


  • ФОТО МЕНДО
  • Фото Мендо Струмица е дигитално студио кое е лоцирано во централното градско подрачје.. Располагаме со најсовремена технологија – дигитална машина Frontier 340, дигитални...

Повеќе ...


  • ФОТО ЦЕНТАР
  • Фото Центар Струмица врши изработка и обработка на фотографии и видео материјали, сите видови снимање, фото и видео дизајни. Врши и продажба на филмови, апарати, рамки, а...

Повеќе ...


1 |