9/27/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • АГЕНЦИЈА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ БАСТИОН
  • Агенцијата за обезбедување имоти и лица БАСТИОН е меѓу првите според законот регистрирани агенции во Р. Македонија. Основена е на 1ви Ноември 2000г. во Струмица. Постајан...

Повеќе ...


  • АГЕНЦИЈА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ М И М
  • Агенцијата е формирана во 2000 година. Во моментот имаме 50 вработени и сите располагаат со лиценци и значки за вршење на дејноста....

Повеќе ...


1 |