12/4/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • ХОТЕЛ ИЛИНДЕН
  • Хотел Илинден e изграден 2004 година и е категоризиран во хотел со три звезди. Имаме 20 (дваесет) стандардни двокреветни соби, 5 (пет) помошни и 2 (два) апартмани. Сите с...

Повеќе ...


  • ХОТЕЛ СИРИУС
  • Хотел Сириус е лоциран на 1 км. од центарот на градот, 30 км. до македонско-грчката граница и само 20 км. од македонско- бугарската граница. Располага со 7 апартмани, 73 ...

Повеќе ...


  • ХОТЕЛ ТИВЕРИОПОЛ
  • Хотел Тивериопол Струмица е потполно реновиран во текот на 2005 година. Лоциран е во строгиот центар на градот Струмица. Хотелот располага со сопствен паркинг од 600м2 ко...

Повеќе ...


  • ХОТЕЛ ЦАР САМУИЛ
  • Локација - Јавната Здравствена Организација - Природно Лекувалиште Бања Банско е сместена во хотел Цар Самуил во локалитетот Бања Банско, на подножјето н...

Повеќе ...


1 |