9/27/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • ЕЛМА-Г
  • ДПТУ Елма-Г дооел е формирана во 1995 година. Застапници за продажба на возилата - Toyota од 01.04.2007....

Повеќе ...


  • ПРЕМИЕР ОФИС
  • Премиер Офис е релативно ново формирана компанија. Започнавме со работа на 11 ноември 2006 година, имаме 8 вработени и сме застапници при продажбата на возилата - Hyundai...

Повеќе ...


  • РЕСТЕЛ
  • Рестел дооел Струмица е формирана во 2000 година. Увозници на скутери Jonway Italia кои може да се најдат во нашиот продежен објект Gama Store....

Повеќе ...


  • ХЕЛЕНА MOTORS ВАСИЛЕВО
  • “ХЕЛЕНА MOTORS“ е главен застапник за Македонија, Романија и СиЦГ на најдобрите и најквалитетните мотори од Кина YIYING, BAOTIAN и LIFAN. Моторите се изложени во ексклузи...

Повеќе ...


1 |