9/27/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • 11 ТИ СЕПТЕМВРИ
  • ДПУТ 11 ти Септември Струмица е фирма во приватна сопственост основана 1983 година. Нашата фабрика за мебел е едене од водечките производствени капацитети во регионот. Пр...

Повеќе ...


  • ЕКО ДИЗАЈН
  • ДПТУ Еко дизајн започна со работа во 1996 година.Искуството во оваа дејност е пренесено од претходната генерација во семејството. На почетокот започнавме со четворица вра...

Повеќе ...


  • КИКО СТИЛ
  • Фирмата КИКО СТИЛ е формирана во 1999 година и успешно работи на пазарот за производство на готов мебел и столарија. Во овие 8 година со нашите асортиман на производи и к...

Повеќе ...


  • МЕБЕЛ 2000
  • Мебел 2000 е модерна фирма за дизајнирање и производство на станбен и деловен мебел. Клуч на успехот на Мебел 2000 со сигурност е љубовта кон ентериерите и естетиката, ка...

Повеќе ...


  • МЕБЕЛ НИКОВ
  • Фирмата за мебел „Ников“ веќе една деценија професионално и одговорно произведува и проектира секаков вид на мебел, соединувајќи ги луксузот и економичноста како формула ...

Повеќе ...


1 | 2 |