9/27/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • ВИСТОНИ-ЖП
  • Компанијата постои од 1999година ,во почетокот започна само со разбичување на дрвена граѓа,а потоа ја проширова дејноста и на други производи....

Повеќе ...


  • ЕВРОКОНЕКТ
  • Евроконект дооел Струмица е формирана 2002 година. Производството на натрон вреќи е со флексо штампа во 4 бои и повеќеслојна хартија. Вршиме и продажба на системи за сува...

Повеќе ...


  • С-М ПАЛИФРОВИ
  • ДПТУ С-М Палифрови дооел Струмица произведува картонските гајби во различни димензии според потребите на купувачите, а се наменети за пакување на раноградинарски произв...

Повеќе ...


  • СПЕКТРУМ-ДП
  • Компанијата Спектрум-ДП е регистрирана од 1992 година и во почетокот се занимава со трговија на големо и мало, а од 1993 година се проширува со производство и конфекцион...

Повеќе ...


1 |