12/4/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • ДИГИТАЛ
  • Дигитал дооел Струмица успешно работи од 1992. Нашата основна дејност е проктирање, консалтинг и инженеринг во областа на енергетиката. Постојано инвестираме во опрема за...

Повеќе ...


  • ЕЛКО - ИНГ
  • Елко-инг е формирана 1991 година. Од своето формирање до денес успеавме да се етаблираме како сигурен партнер во електроенергетската индустрија. Компанијата располага со...

Повеќе ...


  • ЕЛКОМ
  • Елком дооел Струмица e регистрирана за изведба на електрични, водоводни инсталации, инсталации за парно греење и производство на ПВЦ столарија....

Повеќе ...


1 |