12/4/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


 • КАЛМАК
 • Калмак е формиран во 1999 година во Струмица, Македонија, со намера да ги задоволи потребите за вакуум амбалажа за млечната индустрија.

  Во почетокот на своето ...

Повеќе ...


 • МЕДИТЕРАН АМ
 • Фирмата опстојува 10 години и е присутна на целата територија на Р. Македонија.


  ...

Повеќе ...


 • НАВИ–ПРОМ
 • ДПТУ Нави-Пром доо е познат повеќе од десет години со своите ПВЦ производи - цевки за канализација. Располага со свој продажен објект за трговија на мало со водоводни, ка...

Повеќе ...


 • ФИКО-ПЛАСТ
 • Фико пласт дооел Струмица е фирма со десетгодишно искуство во производството на пластични маси. Имаме 12 вработени, а капацитет на производството е 800 тони годишна обраб...

Повеќе ...


1 |