9/26/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • ВИСТОНИ-ЖП
  • Компанијата постои од 1999година ,во почетокот започна само со разбичување на дрвена граѓа,а потоа ја проширова дејноста и на други производи....

Повеќе ...


  • ЕУРОПАК
  • Еуропак дооел Струмица егзистира од 1998 година и има 24 вработени....

Повеќе ...


  • ПАРАЛИДОВИ
  • Компанијата се формира во 2001 година .Сопственичката структура е 100% приватна.Имам производствен погон во центарот на Босилово но во скоро време ке го преместам во ново...

Повеќе ...


  • РОН КОК
  • Производство на секаков вид на дрвна амбалажа и дрвена граѓа

    ...

Повеќе ...


1 |