12/4/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • КОЛИД
  • Основана во 1991 како мала амбициозна фирма КОЛИД прерасна во име кое значи квалитет и успех во Македонија и пошироко. Со над 130 вработени и имот кој опфаќа производстве...

Повеќе ...


1 |