9/27/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • АКВИЛА-М
  • Аквила – М е формирана 2007 година. Во централното градско подрачје имаме продавница за македонски ракотворби и сувенири кои даваат обележје на традиционалните култури и...

Повеќе ...


  • В И В – ПАЛМА
  • В и В – Палма доо Струмица е формирана 2001 година. Вршиме продажба на сувенири, стакло, росвајт, керамика, порцелан, дрво, пластика и други производи за домаќинствата. П...

Повеќе ...


  • ГРОСИСТ
  • Располага со изложбен салон 230 м2 со 2500 м2 магацин продажен салон во центарот на градот 140 м2 Изложбениот салон и магацинот се во индустриска зона Василево со 15 враб...

Повеќе ...


  • ИНТЕР ДЕЛТА М И С
  • ТД Интер Делта М и С дооел постои повеќе од 7 години. Од 2002 година се наоѓа во нови проистории во Индустриска зона Север во Струмица. Располагаме со изложбен простор од...

Повеќе ...


  • МИМОЗА СИБ
  • Мимоза СиБ е основана во 1996 година и следејќи ги потребите на пазарот стана една од водечките фирми за набавка на уникатни сувенири, украси, подароци и предмети за дом...

Повеќе ...


1 | 2 |