12/4/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • ВАНДА КОМПАНИ ЃОКО
  • Ванда комапани Ѓоко дооел е основана 1989 година. Меѓународен транспорт вршиме во сите европски земји и тоа со камиони ладилници Еуро 2 и Еуро 3....

Повеќе ...


  • ЈОТО


  • ...

Повеќе ...


  • МАБИ ТРЕЈД
  • МАБИ Трејд е основана 1993 година во приватна сопственост. Повеќе од 10 година сме извозно ориентирани на европскиот пазар со извоз на пакуван свеж зеленчук и застапници...

Повеќе ...


  • МЕЃУНАРОДНА ШПЕДИЦИЈА МОБАС
  • Мобас – Струмица е формирана во 1999 година. Се занимава со изработка на документација при увоз и извоз на производи, посредување при царинење на стоки во домашниот и м...

Повеќе ...


  • ТЕРИ-МАК
  • Терм-Мак дооел врши услуга во припрема на потребна документација во царинска постапка при увоз-извоз....

Повеќе ...


1 |