9/27/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


  • АГРОЕФОДИА
  • Агроефодиа ланец од продавници кој расте, напредува и е со цел да обезбеди земјоделски помагала и производи точно каде што се најпотребни.
    Главна карактеристика на ...

Повеќе ...


  • ГЕОТЕРМИКА
  • ГЕОТЕРМИКА-ТЕХ е основана како joint-venture компанија во 1996 година. Главна дејност на компанијата е проектирање и изведба на конструкции за оранжерии,фарми и опрема за...

Повеќе ...


  • СЕМЕНАРСТВО
  • Семенарство АД Скопје има традиција во работењето веќе 30 години и е сочинет од стучен тим за соработка и консултации. Дистрибуираме хибриден семенски материјал и главни ...

Повеќе ...


1 |