8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


МЕТАЛ-КГ

Дејност: 
производство на метална и алуминиумска столарија

Метал – КГ дооел Струмица има 13 годишно искуство во изработката на секаков вид на огради, врати, прозорци, скали и друго. Располагаме со сопствен производствен погон и изложбен простор.

Наши производи:

• Алуминиумска и метална столарија
• Огради

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Бул.Гоце Делчев бб
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 346 967
  • FaxФакс: +389 (34) 346 967
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)