4/13/2021 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


КРИСТАЛ 64

Дејност: 
продажба на стакло на големо и мало, обработка на стакло и производство на термоизолационо стакло

Компанијата постои од 1992 година и располага со магацински простор од околу 2000 м2 и сопствен возен парк. Во секое време ги имаме на располагање сите видови на прозорско стакло, огледало, обоени стакла во големи количини. Вршиме обработка на стакло со кант и фалсер и произведуваме стакло со гас агрон.

Наши услуги:

• Компјутерско сечење на стакло со најсовремена автоматска маса од италијанско производство.
• Продажба на сите видови прозорско стакло во сите дебелини:3 mm; 4 mm; 5 mm; 6 mm; 8 mm; 10 mm; орнаментно стакло; огледало; обоени стакла; триплекс и друго.
• Брусење на стакло со кант и полирање на сите видови стакло и огледало со правилна и неправилна форма.
• Брусење на стакло со фалсет и полирање на сите видови стакло и огледало со правилна и неправилна форма.
• Производство на термоизолационо стакло од сите видови стакла полнето со гас аргон

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Гоце Делчев” бб
    Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 320 902

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)