8/19/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


СТАТЕР – Д.Ј.

Дејност: 
градежништво и трговија

Основна дејност на компанијата е градежништво. Компанијата постои и успешно работи од 1992 година и има голем број на објекти, претежно индивидуални куќи и партерно уредување.

Наши услуги:

• Проектирање и изведба на идивидуални куќи
• Партерно уредување

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул. Маршал Тито бр. 62
    Ново Село
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (70) 214 347

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)