8/19/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ЈОТО

Дејност: 
Посредување при царинење на стокиНаши услуги:

• Шпедитерски услуги

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Климент Охридски“ бб
    (Царински терминал)
    Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 346 625

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)