6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ТВ КАНАЛ ВИС

Дејност: 
Телевизија

ТВ канал ВИС е формирана пред 15 години. Низ текот на нашето работење се наметнавме како куќа која објективно ги пренесува сите настани од локален карактер. Вкупно има 27 вработени кои секојдневно ги откриваат проблемите кои ги засегаат нашите сожители.
Низ овие 15 години па и во иднина се водиме со мотото „во ВИС е ВИСтината“.

Наши услуги:

• Продуцираме сопствени емисии од разни теми почнувајќи од областа на медицината па се до информации за најмладите.
• Посебно сме горди на нашите вести кои ги изградивме во постојана потреба за нашите гледачи.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Ул: „Браќа Миладинови“ бр.17
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 347 111

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)