6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ЕКСПРЕС РАДИО

Дејност: 
медиум, електронски

ТРДД Експрес радио Струмица во етерот зрачи од април 1993 година, 24 часа на ден. Нашето радио освен во Општина Струмица се слуша и во општините: Василево, Босилово и Ново Село, а поради добрата поставеност на нтенскиот столб зрачиме погранично и во Бугарија. Имаме околу 100.000 потенцијални слушатели. Музиката е забавна и од поранешните југословенските простори со отворена програма. Како комерцијално радио опстојуваме преку рекламирањето на фирмите.

Наши услуги:

• Реклама на производи и услуги на фирмите преку радио спотови и други облици на рекламирање

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Ленинова“ бр.1
    Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 345 131
    +389 (34) 345 133
    +389 (34) 345 134

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)