8/23/2019 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ДИНАМИКА

Дејност: 
трговија на големо и мало со текстил

Динамика дооел Струмица е со основната дејност на трговија на големо и мало со текстил за дома(Home textile) и изработка на прекривачи за кревет.

Наши услуги:

• Прекривки за кревет

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Ленинова“ бб
    Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 325 215

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)