4/13/2021 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


МЕРКАТОР

Дејност: 
трговија на големо на прехрамбени производи

Фирмата во приватна сопственост Меркадор дооел Струмица е формирана во 2003 година. Генерален застапник сме на сол „Тузла“ во Струмичкиот регион. Преку магазинот за трговија на големо нудиме разновиден асортиман на прехрамбени производи, парфимериски и козметички препарати и други производи.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Маршал Тито“ бр.142
    Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 325 371
  • FaxФакс: +389 (34) 325 371
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)