8/23/2019 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


СЕМЕНАРСТВО

Дејност: 
производство, доработка и промет на семе и семенски материјал

Семенарство АД Скопје има традиција во работењето веќе 30 години и е сочинет од стучен тим за соработка и консултации. Дистрибуираме хибриден семенски материјал и главни застапници сме на реномираните фирми: RIJK ZWAAN; TOP HARVEST од Холандија; SAKATA од Јапонија; INSTITUT OSIJEK од Хрватска; BIOPRODUKT од Чачак; ISI SEMENTI од Италија. AGRO CS од Слобачка

Наши услуги:

• Доработка на семенски материјали од житни, фуражни и градинарски култури
• Дистрибуира свои производи низ земјоделските аптеки во Република Македонија
• Врши продажба преку дисконтите во Струмица и Скопје

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • Струмица:
  ул.„Гоце Делчев“ бб
  Струмица

  Скопје:
  Населба Маџари
  п.фах 281040
  Скопје
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (34) 325 506
  +389 (75) 426 894
  +389 (75) 423 660

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)