6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ХЕЛЕНА MOTORS ВАСИЛЕВО

“ХЕЛЕНА MOTORS“ е главен застапник за Македонија, Романија и СиЦГ на најдобрите и најквалитетните мотори од Кина YIYING, BAOTIAN и LIFAN. Моторите се изложени во ексклузивниот салон во Струмица каде продажбата се врши на големо и мало. Во салонот има огромен избор на секаков вид мотори, а по желба на купувачите “ХЕЛЕНА MOTORS“ прави порачки на мотори од светски брендови.

Покрај салонот во Струмица “ХЕЛЕНА MOTORS“ поседува и изложбен салон во Скопје а има развиено и дилерска мрежа ширум Македонија каде може да се набават сите видови и модели од застапуваните мотори. Сите мотори имаат гаранција од 1 година.

Заради целосно задоволување на потребите на своите купувачи “ХЕЛЕНА MOTORS“ располага со сопствен сервис и резервни делови а снабдена е и со секаков вид на додатна опрема.

“ХЕЛЕНА MOTORS“ Ви гарантира врвен дизајн и висок квалитет на сите производи кои ги нуди.

Наши производи:

• Мотор Lf 150Т-5 150 cm3
• Мотор Lf 250-4 250 cm3
• Мотор yy 250-Т 250 cm3

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Хелена Дооел
    Василево б.б
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (0) 34 353 310

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)