8/19/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ИНТЕР ДЕЛТА М И С

Дејност: 
трговија на големо со сувенири, украси, порцелан, стакларија и друга стока за домаќинство

ТД Интер Делта М и С дооел постои повеќе од 7 години. Од 2002 година се наоѓа во нови проистории во Индустриска зона Север во Струмица. Располагаме со изложбен простор од 250 м2 и магацински простор од простор о 1400 м2

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Индустристра зона Север
    Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (0) 34 324 666

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)