6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


СЕЛЕКТ

Дејност: 
Угостителство (кафе бар и ноќен бар)

Трговско друштво Селект доо Струмица е фирма во приватна сопственост, основана 2004 година. Дејноста ја вршиме преку сопствениот луксузен „Клуб Селект“ кој е на 7 нивоа, од кои 3 го сочинуваат кафе барот, а 4 ноќниот бар
Најдобрата забава во Република Македонија е во „Клуб Селект“

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • „Клуб Селект“
  ул.„Јосиф Јосифовски“бб
  (леблебеџиска улица)
  Деловни канцеларии:
  ул.„Ленинова“ бб Струмица
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (0) 34/343 000
  +389 (0) 70 310 013

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)