8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ПИЦЕРИЈА ПАРК БОСИЛОВО

Дејност: 
угостителска дејност

Пицеријата се формира во 1995 год и отогаш бележи постојан прогрес како во поглед на квалитетот на услугите и производите,исто така и во ентеријерното уредување на самата пицерија.


Наши производи:

• Сите видови на пици
• Пастрмалии
• Готвени јадења

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • С.Босилово бб
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (0) 34 371 379
  • FaxФакс: 
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)