8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ДАУС-БЗ С.ВЕЉУСА

Дејност: 
Производство на мебел

Столарската работилница ДАУС-БЗ с.Вељуса Струмица е основана во 1999 година. Поголем процент од нашите производи:трпезариски маси и клуб маси ги пласираме на домашен пазар, а помал дел извезуваме. Во својот производен програм имаме и производство на маси за угостителски објекти по порачка и по најповолни услови.

Наши производи:

• Клуб маса „Тамара“ 90Х90 cm
• Клуб маса „Ивона“ 65Х130 cm
• Клуб маса „Сандра“ 65Х130 cm
• Клуб маса „Тамара“ 65Х130 cm
• Клуб маса „Дијана“ 65Х130 cm
• Клуб маса „Ева“ 70Х140 cm
• Клуб маса „Венеција“ 65Х130 cm
• Клуб маса „Валентина“ 65Х130 cm
• Клуб маса „Лидија“  50 cm
• Клуб маса „Сандра“ 65Х130 cm
• Трпезариска маса „Моника“ 90Х160(200) cm
• Трпезариска маса „Клаудија“ 90Х160(200) cm
• Трпезариска маса „Ивона“ 90Х160 (200)cm
• Трпезариска маса „Мира“ 90Х110 cm(150)
• Трпезариска маса „Моника“ 90Х110 cm(200)

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • с. Вељуса бр.340
  Струмица
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (0) 34 359 270
  +389 (0) 70 744 204
 • FaxФакс: 
 • EmailEmail: 
 • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)