10/26/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ГРОЗД

Дејност: 
Производство и промет на алкохолни и безалкохолни пијалоци

Грозд Струмица, акционерско друштво кое постои повеке од 50 години продолжувајки ја традицијата на печење на Струмичка мастика од пред 300 години.Водечки производи се Струмичката мастика и традиционалнта Струмка чиј квалитет и оригиналност се потврдуваат со многубројните награди и признанија од домашни и странски саеми и дегустации.

Наши производи:

• Струмичка мастика – во пакување од 1/1л. 0.70 л. 0,50л. 0,10л. Е произведена од најквалитетен природен вински дестилат и природно анасоново семе со етерични масла и лековити својства.
• Струмка –традиционален газиран безалкохолен пијалок на база крушкова арома во пакување во ПЕТ амбалажа од 1,5л. 0,5л. И во стаклена амбалажа од 0,25л.
• Липо – газиран безалкохолен пијалок со незаменлив вкус на лимон и портокал во пакување во ПЕТ амбалажа од 1,5л. 0,5л. И во стаклена амбалажа од 0,25л.
• Длабинска – Природна изворска вода – газирана и негазирана со висок квалитет кој се должи на природните и чисти сопствени извори на вода на АД Грозд Струмица.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Струмица Стадион бб
  • TelephoneТелефон:
  • 034 344-249
    034/345-308
  • FaxФакс: 034 346-602
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)