9/30/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


GLAMOUR

Дејност: 
угостителство - кафе бар

Кафе бар Glamour Струмица е ексклузивен локал во строгиот центар на градот со најдобра дневна и ноќна шема.


Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Јосиф Јосифовски“ бб
    Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (0) 75443015
  • FaxФакс: 
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)