8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ВИП

Дејност: 
трговија на големо и мало со керамика, санитарија и опрема за купатила.

Во продажниот салон на ДПТУ ВИП дооел Струмица потрошувачите во зависност од нивните потреби ќе можат да изберат од широкиот асортиман на плочките за надворешно и внатрешно облагање.

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • Седиште:
  ул.„Браќа Миладинови“ бр.45
  Струмица

  Продажен салон:
  ул.„Гоце Делчев“ бб
  Струмица
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (0) 34 327 731

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)