8/19/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ВАСИЛЕВ КОМЕРЦ С. ТУРНОВО-БОСИЛОВО

Дејност: 
производство на македонско-медитерански специјалитети

ТД ВАСИЛЕВ КОМЕРЦ дооел е фирма во приватна сопственост, основана 2004 година и е единствен производител на македонско-медитерански специјалитети. Нашата идеа за креирање на вакви производи произлегува од долгогодишното искуство и престој во Германија каде постои голема заинтересираност за медитерански специјалитети. Сонцето, водата, климата и здравата почва се содржани во нашите производи - ДЕЛИФО ТУРНОВО, во комбинација на традиционално македонско-медитерански рецепти пренесувани од генерации на генерации. Производите се добиени од суровина произведена под македонско сонце, наводнувана со огражденско сонце и обработувана со вредните раце на македонски земјоделец. Производите на ДЕЛИФО ТУРНОВО не се пастеризираат и стеризираат туку се пакуваат свежи.
Во процес сме на имплементација на НАССР И ИСО стандарди за квалитет и на потпишување на договори со земјоделци и сертификациона куќа за производство на суровини за реколта 2006/2007 со ГАП сертификат.ањето

Наши производи:

• Печена пиперка КАПИЈА 270 гр. Полнета со урда и кравско сирење-зачинети
• Кравско сирење ОГРАЖДЕН 270 гр. Во коцки со печена режена пиперка
• Големи шампиони БАБА АНА 270 гр. Полнети со урда и кравско сирење со миродии
• Благи феферони МАКЕДОНКА 270 гр Полнети со намаз од сирење и урда
• Маслинки ЕГЕЈКА 270 гр. Коктел од три врсти маслинки
• Тиквички СТРУМИЧАНКА-С 270 гр. Печена тиквичка во ролна со сирење
• Патлиџани ПАТЛИЏАНКА-С 270 гр. Печен патлиџан во ролна со сирење
• Домашна лутеница ЧУФРЕ 300 гр
• Печурка БУКОВКА 270 гр. Бланширана потпечена буковка во маринада
• Печена пиперка КАПИЈА 1200 гр. Полнета со урда и кравско сирење-зачинети
• Кравско сирење ОГРАЖДЕН 1200 гр. Во коцки со печена режена пиперка
• Големи шампињони БАБА АНА 1200 гр. Полнета со урда и кравско сирење со миродии
• Благи феферони МАКЕДОНКА 1200 гр. Полнети со намаз од сирење и урда
• Маслинки ЕГЕЈКА 1200гр. Коктел од три врсти маслинки
• Тиквички СТРУМИЧАНКА-С 1200 гр. Печена тиквичка во ролна со сирење
• Патлиџани ПАТЛИЏАНКА-С 1200 гр. Печен патлиџан во ролна со сирење
• Домашна лутеница ЧУФРЕ 1290 гр
• Печурка БУКОВКА 1200 гр Бланширана потпечена буковка во маринада

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • Канцеларии:
  ул. Ленинова 15/33
  Струмица

  Погон за производство:
  с. Турново 62
 • TelephoneТелефон:
 • +389 (0) 34 344 101
  +389 (0) 34 344 102
  +389 (0) 34 327 106

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)