6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ВАНДА КОМПАНИ ЃОКО

Дејност: 
меѓународен транспорт

Ванда комапани Ѓоко дооел е основана 1989 година. Меѓународен транспорт вршиме во сите европски земји и тоа со камиони ладилници Еуро 2 и Еуро 3.

Наши услуги:

• Меѓународен транспорт

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.Дрварска бр.21
    Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (0) 34 321 437

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)