9/30/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


БИРОСЕФ

Дејност: 
производство на сигурноста опрема

ДПТУ „Биросеф“ дооел Струмица e фирма во приватна сопственост. Горди сме што сме снабдувачи на сигурносна опрема на нашите киенти и клиентите ширум светот. Ние дизајнираме и произведуваме широка палета на сигурносни модели, со најразлични опции за зголемена сигурност, организација и заштита против обивање и против пожар. Во старт се базираме на пулсот на потрошувачките побарувања, задоволувајќи ги нивните потреби. Дали клиентот е индивидуа која бара заштита за неколку важни документи или бизнис есенцијална организација која бара софистицирани продукти за заштита, веруваме дека ќе најдeте сеф или ќе ги задоволите своите потреби во палетата на производи на Биросеф.

Наши производи:

• Противпожарни сефови за домашна и канцелариска употреба со противпожарна заштита од 60 минути и 120 минути
• Сигурности сефови
• Трезорски врати
• Сигурносни врати
• Противпожарни врати

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Дебарска“бр.29
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (0) 34 330-290

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)