8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


АТЛАНТИС

Дејност: 
туроператор и туристичка агенција

ДТУ Атлантис дооел Струмица успешно работи од 1995 година. Членки сме на ATAM, IATA, ASTA асоцијациите. Имаме свои преставништва во Охрид, Битола, Радовиш и Куманово. Располагаме со свои сопствени возила, автобуси и минибуси. Застапници за Струмица сме на WESTERN UNION; FEDEX; NATIONAL ALAMO RENT A CAR; “ONE” calline cart.

Наши услуги:

• Авио билети од сите авио компании поврзани со Amadeus резервациски систем до сите дестинации. Автобуски билети за меѓународни дестинации
• Хотелско сместување во цел свет преку најпознати резервациски ситеми
• Пакет аранжмани во земјата и странство
• Екскурзии со сопствени возила и професионални водичи во земјата
• Rent a car услуги од National Alamo

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.Димитар Влахов бр.18
    Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (0) 34 346 212

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)