4/13/2021 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


АЛ-ДЕМИК

Дејност: 
Производство и трговија со производи од алуминиум, ковано железо и стакло

Друштвото за производство, промет и услуги Ал-Демик е основано 1996 година како претпријатие за градежно занаетчиство и е продолжување на работа на занаетчиска работилница која на пазарот во Република Македонија стопанисува од 1964година, со тенденција на постојан пораст.
Денес сме водечки производител на алуминиумска браварија, структурални фасади, огради од алуминиум и ковано железо и челични конструкции и претставуваме лидер во квалитет и цена регионот.

Наши производи:

• Алуминиумска Браварија – Производство на Влезни врати, Сензорски врати, Прозорци и Излози од најквалитетни алуминиумски профили и застаклување од секаков вид на стакло (флоат, термопан, стопсол, парасол).
• Роло гаражни врати и ролетни – Атрактивни решенија за секој дом и деловен простор. Изработени од увозни алуминиумски и поцинковани ламели и електростатски фарбани во било која нијанса.
• Структурални фасади – Први и најквалитетни во производството на атрактивни фасади од стакло и алопан. Прекрасен изглед на секој објект со сино, зелено или кафеаво стакло или пак изглед на гранит и мермер.
• Огради од алуминиум и ковано железо – Декоративен и практичен додаток на секаков вид на објекти. Многу различни форми и комбинации за идеално вклопување во секоја околина.
• Челични конструкции и покривачки работи – Производство на конструкции за хали, магацини, спортски сали како и лимарско покривање на истите.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Гоце Делчев бр.107 2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (0) 34 343 727

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)