6/3/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


АГРОЕФОДИА

Агроефодиа ланец од продавници кој расте, напредува и е со цел да обезбеди земјоделски помагала и производи точно каде што се најпотребни.
Главна карактеристика на Агроефодиа е што соработува со голема група луѓе, обезбедува широка палета на производи од областа на земјоделието, модерни услови и висок стандард на услуги кои се професионално докажани.
Агроефодиа беше основана 1993 година во Грција .
Маркетите се лоцирани на места каде што е развиено земјоделството во непосредна близина на поголемите урбани комерцијални центри, со што се разгледуваат потребите на професионалните ( фармери, земјоделски производители), и индивидуалните клиенти.
Маркетите на Агроефодиа располагаат со асортиман од околу 5,000 производи кои постојано се зголемуваат и се поделени во 3 категории и тоа:
• Производи за земјоделци: Ѓубрива, пестициди, семенски материјали, системи за наводнување, земјоделска механизација, заштитна опрема (чизми, ракавици, маски, и.т.н.)
• Сточари: Сточна храна, суровини, концентрати, премикси, витамини и минерали, опрема за фарма.
• Производи за други клиенти: Градинарски производи, опрема и храна за домашни миленици, алати, опрема за лов и риболов и.т.н.
Во 2004 година во Струмица беше отворен подрачен центар Агроефодиа со вкупна површина од 1.600м2 проект во кој беа инвестирани над 700,000 евра, и е еден од најголемите продажни центри во оваа област.
Нашите предлози ќе ви помогнат да го постигнете тоа што го очекувате од вашиот бизнис.
Афроефодиа ви нуди сервис кој гарантира успех затоа што вашиот успех зависи од нашиот успех!

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • TelephoneТелефон:
  • 00389 (0)34 330 669

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)