6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


АГРО-КОМЕРЦ 92

Дејност: 
конзервирање на овошје и зеленчук

ДПТУ Агро-Комерц 92 доо е фирма во приватна сопственост, основана во 1992 година. Со конзервирање и пастеризација на овошје и зеленчук започнавме од 1997 година Покрај конзервирањето и пастеризацијата изработуваме и полупроизводи за мешани салати, туршија, феферона, во буре и други производи. Суровината за квалитетно производство ја набавуваме од нашиот Струмички регион кој насекаде е прочуен со својот квалитетен и свеж зеленчук.За квалитетот на нашето производство покрај редовно направените анализи докажуваат и пазарите. Нашето производство најмногу е застапено на странските пазари и тоа: Србија и Црна Гора, Босна, Словенија, Грција, Албанија, Германија, кои ја потврдуваат нашата стратешка определба за создавање на извесно ориентална компанија.Тука е и домашниот пазар на кој секогаш можеме да му понудиме здраво и квалитетно производство.

Наши производи:

• феферони
• пиперка филети
• печена филета
• лута пиперка
• мешана салата
• цвекло
• корнишони
• компот од вишна

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Индустриска зона Север Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (0) 34 322 387

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)