8/14/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ДИНО КОМПАНИ

Дејност: 
Трговија на големо со овошје и зеленчук

Основна дејност на компанијата е откуп на земјоделски производи, калибрирање, пакување, разладување и продажба на истите. Изнаогање на пласман – купувачи на земјоделски производи од регионот е стратешка цел на компанијата.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Климент Охридски“ бб
    Просенички пат;
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 346 907
    +389 (70) 374 748

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)