8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ИВАНА ТЕКСТ

Дејност: 
производство на горна облека

Ивана Текст доо е основана 1998 година. Првата година од нашето работење беше насочено во производство на производи со сопствена линија, а потоа почнавме со лон систем на работа. Нашата фирма бележи нагорна линија во својот развој и пораст во капиталот и човечките ресурси. Располагаме со два производствени погони во Струмица и Ново Село, современ машински парк и средства за производство, како и сопствена кројница со висок квалитет. Имаме 120 вработени. Соработуваме со неколку странски стратешки партнери: EVA MORITZ, RED ROCK и STAFF од Грција, BROTHERS AND FRIENDS од Германија.

Наши производи:

• Женски и машки фармерки
• Женски и машки панталони
• Женски здолништа
• Женски и машки јакни и др.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Климент Охридски “ бр.27
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 340 411

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)