6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ХОТЕЛ СИРИУС

Дејност: 
Угостителство и туризам

Хотел Сириус е лоциран на 1 км. од центарот на градот, 30 км. до македонско-грчката граница и само 20 км. од македонско- бугарската граница. Располага со 7 апартмани, 73 соби (еднокреветни и двокреветни), 1 конгресна сала, и 1 бизнис клуб. Сите соби се климатизирани, опремени со бањи, фен, минибар, кабловска телевизија, директен телефон со компјутерски приклучок. Собите имаат тераси со поглед на прекрасно уредениот двор на хотелот. За гостите овозможуваме и користење на бесплатни сефови на рецепција и сигурен паркинг на влезот од нашиот хотел. Хотел Сириус располага и со Бизнис клуб за Вашите бизнис средби до 40 учесници и Конгресна сала за одржување на состаноци и семинари со најсовремена техничка опрема до 200 учесници. Ресторанот со капацитет од 300 седишта, Ви нуди одличен избор на храна и пијалаци од национално и интернационално потекло.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул. “Маршал Тито“ бб
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 345-141

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)