8/19/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


СОНЧЕВА ДОЛИНА

Дејност: 
Откуп и трговија со земјоделски производи, преработка на земјоделски производиГенерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„11 Октомври“ 5/21
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 331-270
    +389 (75) 214 915
    +389 (75) 436 033

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)