8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


АБ-МЕРЦЕДЕС

АБ-МЕРЦЕДЕС ДОО e приватна компанија основана 1992 гoд. и од 1995 год. се занимава исклучиво со трговија на резервни делови и потрошен материјал за Товарни моторни возила и поправка на истите во сопствен сервис.
Од основањето на компанијата се водевме со идеја да донесеме и застапуваме во Македонија компании произведувачи на резервни делови кои се познати во Европа.
Денес АБ_МАРЦЕДЕС ДОО е дел од компаниите
• CONTITECH e Број 1 во ЕВРОПА по квалитет и по квантитет, за производство на ГУМЕНИ ПЕРНИЦИ(јастуци).
• KNORR-BREMSE произведува апарати и системи за кочење.
• SE-M која произведува голема палета на сврзувачки делови од гума пластика метал.
• AYS произведува МАНУЕЛНИ и АВТОМАТСКИ клучови за кочници.
Палетата на резервни делови и потрошен материјал ја нудиме во сопствените продавници во Струмица и Скопје и преку нашите дилери во КАВАДАРЦИ, ПРИЛЕП,КОЧАНИ и СТРУГА.

Генерални податоци:

 • AddressАдреса:
 • Ул.Гоце Делчев бр.43 Струмица
 • TelephoneТелефон:
 • Струмица
  00389 34 345 981
  00389 34 344 981
  00389 75 374 516
  00389 75 310 073

  Скопје
  00389 75 404 373
  00389 75 214 336

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)