8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ФОТО ЗУМ

Дејност: 
фотографско студио

Фото Зум Струмица врши фотографирање, снимање, преснимување, видео монтажа, фото монтажа, изготвување секаков фото и печатен материјал, како и видео материјал.

Наши услуги:

• Изготвување на слики, видеоматеријали, спотови, фото-монтажи

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • Бул.Маршал Тито бр.20
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 346 999
    +389 (70) 214 334

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)