6/4/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ФОТО ЦЕНТАР

Дејност: 
фотографско и видео студио

Фото Центар Струмица врши изработка и обработка на фотографии и видео материјали, сите видови снимање, фото и видео дизајни. Врши и продажба на филмови, апарати, рамки, албуми и слично.

Наши услуги:

• Изработка на сите видови на фотографии
• Снимање и фотографирање
• Обработка на секаков фото и видео материјал
• Изработка на фото и видео дизајни

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.Братство и единство бр.18
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 345 595
    +389 (70) 310 676

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)