8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


РЕСТОРАН ЛЕТНИЦА

Дејност: 
угостителска-ресторан

ДПТУ Саратога дооел Струмица во чии рамки е Ресторан Летница работи 10 години. Ресторанот се наоѓа во строгион центар на градот, каде гостите можат да бидат послужени со вкусните и квалитетни готвени македонски јадења, скари, салати, десерти и друго.

Наши производи:

• Организација на секаков вид на прослави, свадби, банкети, родендени и слично.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.Ленинова бр.7
    Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 344 072
  • FaxФакс: +389 (34) 345 072
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)