9/30/2020 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


КАФЕ БАР 19

Дејност: 
угостителство - кафе бар

Кафе бар 19 - Струмица се наоѓа во центарот на градот, каде во пријатен амбиент на своите гости им нуди повеќе видови на кафе, коктели, безалкохолни и алкохолни пијалоци.

Наши услуги:

• Повеќе видови на кафе, коктели, безалкохолни и алкохолни пијалаци

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Благој Мучето“ бр.24
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (75) 587 990
  • FaxФакс: 
  • EmailEmail: 
  • Webweb:

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)