8/11/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


ХОТЕЛ ТИВЕРИОПОЛ

Дејност: 
хотел – угостителство

Хотел Тивериопол Струмица е потполно реновиран во текот на 2005 година. Лоциран е во строгиот центар на градот Струмица. Хотелот располага со сопствен паркинг од 600м2 кој е за потребите на гостите обезбеден 24 часа. Во хотелот на располагање има 32 двокреветни соби и 4 апартмана. Сите соби се опремени со кабелска ТВ, телефон, интернет конекција, а во апартманите има и мини бар. Хотелот располага со ресторан со национална и интернационална кујна со вкупно 150 седишта и сала за конференции и семинари со капацитет од 80 седишта.

Наши услуги:

• Хотелско сместување на база на ноќевање, полупансион и пансион.
• Ресторан од отворен тип за надворешни гости со можност за организирање на секаков вид прослави.
• Организирање на семинари во конференциска сала опремена со безжичен интернет, ЛЦД проектор, табла.

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • ул.„Братство Единство“ бр.20
    2400 Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (34) 340 421

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)