8/19/2022 | 
GTZ Redem

Сојуз на Стопанските Комори на Македонија

Тотал

место за реклама

CS Global


11 ТИ СЕПТЕМВРИ

Дејност: 
производство на мебел

ДПУТ 11 ти Септември Струмица е фирма во приватна сопственост основана 1983 година. Нашата фабрика за мебел е едене од водечките производствени капацитети во регионот. Произведуваме секаков вид на мебел од масивно, дабово и буково дрво и фурниран медијапан. Со преку 40 вработени и деловен простор од околу 4000м2 годишно произведуваме 20.000 високо квалитетни производи кои ги пласираме во земјата и извезуваме во неколку земји од регионот.
Следејќи ги сите светски трендови создаваме мебел со висок квалитет, современ дизајн и атрактивни форми, идеален за сечиј дом.

Наши производи:

• TV Синтета „МАИДА“
• Бифе „С-1“
• Трпезариска маса „Т 25“
• Витрина „Мелита“
• Витрина „Дора 2“

Генерални податоци:

  • AddressАдреса:
  • „Василевски пат“ Струмица
  • TelephoneТелефон:
  • +389 (0) 34 354 555
    +389 (0) 34 354 555

Контакт форма:

(задолжително за пополнување)
(не е задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)
(задолжително за пополнување)